Apartamente ne SHITJE

Apartament 2+1 per shitje prane qendres Globe ne Tirane , (TRS-114-42b)

Apartament 2+1 per shitje prane qendres Globe ne Tirane , (TRS-114-42b)

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen e Kavajes ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje pallati te ri prane qendres Globe ne Tirane. Pallati ka punime shume cilesore me nje standart shume te larte duke perfshi...

me shme

Apartament 2+1 per shitje prane qendres Globe ne Tirane , (TRS-114-41b)

Apartament 2+1 per shitje prane qendres Globe ne Tirane , (TRS-114-41b)

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen e Kavajes ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 7 te nje pallati te ri prane qendres Globe ne Tirane. Pallati ka punime shume cilesore me nje standart shume te larte duke perfshi...

me shme

Apartament 3+1 per shitje prane ish Samsungut ne Tirane , (TRS-114-37b)

Apartament 3+1 per shitje prane ish Samsungut ne Tirane , (TRS-114-37b)

Apartament 3 + 1 per shitje ne rrugen e Kavajes ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne nje pallat te ri, ndertim i vitit 2001-2002 te mirembajtur ne nje zone shume qe te qete te Tiranes. Ne kete pallat ofrohet dhe nje park...

me shme

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles Harry Fultz ne Tirane , (TRS-114-36b)

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles Harry Fultz ne Tirane , (TRS-114-36b)

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Asim Vokshi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 9 - te nje pallati te ri prane qendres ne Tirane. Pallati perfundon punimet ne muajin mars. Pallati ka punime shume cilesore me ...

me shme

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles Harry Fultz ne Tirane , (TRS-114-35b)

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles Harry Fultz ne Tirane , (TRS-114-35b)

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Asim Vokshi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 9 - te nje pallati te ri prane qendres ne Tirane. Pallati perfundon punimet ne muajin mars. Pallati ka punime shume cilesore me ...

me shme

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles se Baletit ne Tirane , (TRS-114-34b)

Apartament 2+1 per shitje prane shkolles se Baletit ne Tirane , (TRS-114-34b)

Apartament per shitje ne Bulevardin Bajram Curri ne Tirane. Apartamenti pozicionohet ne krah te shkolles se baletit ne nje pallat te ri shume prane qendres se Tiranes.Pallati eshte shume i mirembajtur dhe i mirender...

me shme

Apartament 1+1 per shitje prane Albtelecom ne rrugen Myslym Shyri ne Tirane , (TRS-114-26b)

Apartament 1+1 per shitje prane Albtelecom ne rrugen Myslym Shyri ne Tirane , (TRS-114-26b)

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Myslym Shyri ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 2- te nje pallati ekzistues ne Tirane.Pallati ndodhet ne nje zone te qete dhe nje lagje te vjeter dhe shume te njohur te Tiranes...

me shme

Apartament 1 + 1 ne shitje prane ATSH ne Tirane (TRS-114-23b)

Apartament 1 + 1 ne shitje prane ATSH ne Tirane (TRS-114-23b)

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Fadil Rada ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 6- te nje pallati te ri prane bulevardit Bajram Curri. Pallati ka punime shume cilesore te pajisur me ashensor, ka perfunduar ne ...

me shme

Apartament 1 + 1 ne shitje ne rrugen Bardhok Biba ne Tirane (TRS-114-22b)

Apartament 1 + 1 ne shitje ne rrugen Bardhok Biba ne Tirane (TRS-114-22b)

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Bardhok Biba ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 7- te nje pallati te ri ne qender te Tiranes. Pallati ka punime shume cilesore me nje standart shume te larte dhe ofron nje jet...

me shme
Copyright REALESTATE.AL. All Rights Reserved.