Lokale dhe Restorante ne SHITJE

Lokal per shitje prane Spitalit te Femijeve ne Tirane (TRS-715-6b)

Lokal per shitje prane Spitalit te Femijeve ne Tirane (TRS-715-6b)

Bar kafe moderne per shitje ne rrugen Ali Baushi ne Tirane. Lokali pozicionohet ne katin e 1-re ne nje pallat te ri. Ka nje siperfaqe totale prej 320 m2 me 2 hyrje – dalje nga rruga kryesore dhe nga spitalet. Br...

me shme

Lokal per shitje prane Spitalit te Femijeve ne Tirane (TRS-715-5b)

Lokal per shitje prane Spitalit te Femijeve ne Tirane (TRS-715-5b)

Restorant per shitje ne rrugen Ali Baushi ne Tirane. Lokali pozicionohet ne bodrumin e nje pallati te ri ne krah te rruges kryesore. Ka nje siperfaqe totale prej 350 m2 e cila perfshin nje ambjent te madh te hapur, ven...

me shme

Lokal per shitje ne bulevardin Bajram Curri ne Tirane (TRS-515-44b)

Lokal per shitje ne bulevardin Bajram Curri ne Tirane (TRS-515-44b)

Bar kafe moderne per shitje prane prane bulevardit Bajram Curri ne Tirane. Lokali pozicionohet ne katin perdhe ne nje pallat te ri ne krah te rruges kryesore. Ka nje siperfaqe totale prej 290 m2 e cila ndahet ne 200 m2...

me shme

Lokal per shitje prane zones se Kamzes ne Tirane (TRS-515-6b)

Lokal per shitje prane zones se Kamzes ne Tirane (TRS-515-6b)

Lokal per shitje prane zones se Kamzes ne Tirane. Ndodhet ne katin e 2-te ne nje pallat te ri te sapoperfunduar buze rruges kryesore. Lokali ka siperfaqe te brendshme prej 53.3 m2 dhe 10 m2 verande. Mobilimi eshte i r...

me shme

Lokal per shitje ne rrugen e Durresit ne Tirane (TRS-415-72b)

Lokal per shitje ne rrugen e Durresit ne Tirane (TRS-415-72b)

Lokal per shitje prane Sheshit Adem Jashari ne Tirane. Ndodhet ne bodrumin e nje pallati ekzistues buze rruges kryesore. Lokali ka siperfaqe te brendshme prej 93.59 m2 te ndare ne 2 ambjente se bashku me tualet brenda....

me shme

Lokal per shitje ne rrugen e Durresit ne Tirane (TRS-315-28b)

Lokal per shitje ne rrugen e Durresit ne Tirane (TRS-315-28b)

Lokal per shitje prane sheshit Adem Jashari ne Tirane. Eshte gjysem bodrum dhe pozicionohet buze rruge kryesore. Lokali ka siperfaqe te brendshme prej 75 m2 me tualet brenda dhe oborr i cili shfrytezohet prej shume koh...

me shme

Bar-restorant per shitje prane shkembit te Kavajes, ne Durres (DRS-115-3r)

Bar-restorant per  shitje prane shkembit te Kavajes, ne Durres (DRS-115-3r)

Bar-restorant  ne shitje  prane shkembit te Kavajes .Ndodhet ne katin e pare ne nje pallati te ri ne vijen e pare bregdetare.Lokali ka nje siperfaqe prej 300 m2 I organizuar ne:  piceri, dhe restorant gati...

me shme

Lokal per shitje ne Bulevardin Zogu I ne Tirane (TRS-1214-36r)

Lokal per shitje ne Bulevardin Zogu I ne Tirane (TRS-1214-36r)

Lokal  per  shitje  perballe ish Fakultetit Juridik Justiniani  1 ne Tirane.Ambjenti ndodhet ne katin e pare  te nje pallati te ri.Me nje siperfaqe  totale prej 56 m2 lokali eshte i pajisur ...

me shme

Lokal per shitje ne rrugen Haxhi Hysen Dalliu ne Tirane (TRS-1114-43b)

Lokal per shitje ne rrugen Haxhi Hysen Dalliu ne Tirane (TRS-1114-43b)

Lokal per shitje prane Prokurorise se Tiranes. Ndodhet ne katin e pare te nje pallati ekzistues buze rruge kryesore. Lokali ka siperfaqe prej 37 m2 e cila perfshin nje dhome te vogel brenda dhe nje tualet. Ai eshte pe...

me shme
Copyright REALESTATE.AL. All Rights Reserved.