Prona ne SHITJE

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Peti ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Peti ne Tirane

Apartamente 2+1 me per shitje prane Liqenit Artificial ne Tirane. Apartamenti ndodhetne katin e pare banim te nje pallati te ndertuar ne 2020. Me nje siperfae totale prej 117.1 m2 dhe siperfaqe te brendshme 89.1 m2 org...

me shme

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Peti ne Tirane

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Peti ne Tirane

Apartament 1+1 per shitje prane Liqenit te Thate ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e pare banim te nje pallati te ri te ndertuar se fundmi. Ka nje siperfaqe totale prej 62.1 m2 dhe siperfaqe e brendshme 56.4 m2. ...

me shme

Apartament 2+1 ne zonen e Don Boskos ne Tirane

Apartament 2+1 ne zonen e Don Boskos ne Tirane

Apartament 1+1 i modifikuar ne 2+1 per shitje shkolles Harry Fultz ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e peste dhe i fundit te nje pallati te vjeter. Siperfaqja e brendshme e apartamentit eshte 68.6 m2 e organizuar...

me shme

Vile 3-kateshe per shitje prane rruges Kongresi i Manastirit ne Tirane

Vile 3-kateshe per shitje prane rruges Kongresi i Manastirit ne Tirane

Vile 3-kateshe per shitje ne rrugen Demir Zyko, prane ish fushes se Beksave ne Tirane. Ka nje siperfaqe trualli prej 350 m2 dhe siperfaqe ndertimi prej 400 m2 te ndare ne 3 kate si me poshte: Kati 0 parking dhe mag...

me shme

Apartament 2+1 per shitje prane Liqenit te Thate ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje prane Liqenit te Thate ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Hiqmet Buzi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 2te te nje kompleksi ne ndertim. Siperfaqja totale e apartamentit eshte 117.83 m2 dhe siperfaqja e brendshme 100.77 m2. Organiz...

me shme

Apartament 1+1 per shitje prane rruges Myslym Shyri ne Tirane

Apartament 1+1 per shitje prane rruges Myslym Shyri ne Tirane

Apartament 1+1 per shitje ne rrugen Shyqyri Berxolli ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e trete te nje pallati ne perfundim te ndertimit. Ka nje siperfaqe totale prej 71.2 m2 dhe siperfaqe e brendshme 62.6 m2. Or...

me shme

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Konferenca e Pezes ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje ne rrugen Konferenca e Pezes ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje prane Birra Tirana prane mbikalimit. Apartamenti ndodhet ne katin e dyte te nje pallati ne ndertim. Ka nje siperfaqe totale prej 93.45 m2 dhe siperfaqe e brenshme prej 81.08 m2. Organizohet n...

me shme

Apartamente per shitje ne rrugen 5 Maji ne Tirane

Apartamente per shitje ne rrugen 5 Maji ne Tirane

Apartamente per shitje ne rrugen 5 Maji ne Tirane. Apartamentet ndodhen ten je kompleksi ne ndertim. Ofrohen apartamente 2+1 dhe 3+1 me siperfaqe si me poshte: -Apartment 3+1, siperfaqe totale 120.09 m2 dhe siperfaqe ...

me shme

Apartament 2+1 per shitje ne zonen e Lundres ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje ne zonen e Lundres ne Tirane

Apartament 2+1 per shitje prane qendres tregtare Teg ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e dyte te nje rezidence ne ndertim me ndertesa tre kateshe. Siperfaqja totale e apartamentit eshte 117.65 m2 dhe siperfaqja...

me shme
Copyright REALESTATE.AL. All Rights Reserved.