Mundesi per INVESTIME

Toke per shitje pane Vilave Gjermane ne Tirane (TRS-219-25L)

Toke per shitje pane Vilave Gjermane ne Tirane (TRS-219-25L)

Toke per shitje ne rrugen Irfan Tershana ne Tirane. Ofron siperfaqe totale prej 520 m2 pozicionuar prane rruges kryesore. Kjo prone eshte shume e pershtatshme per nderitimin e nje vile. Zona perreth eshte e qete dhe&n...

me shme

Toke per shitje prane Qendres Boterore Bektashiane, ne Tirane (TRS-219-15S)

Toke per shitje prane Qendres Boterore Bektashiane, ne Tirane (TRS-219-15S)

Toke per shitje prane Qendres Boterore Bektashiane, ne rrugen Agush Gjergjevica, ne Tirane. Ndodhet shume prane Liqenit te Farkes. Ka nje siperfaqe totale prej 23000 m2. Toka ka statusin truall dhe mund mund te nderto...

me shme

Truall per shitje prane shkolles Tirana Jone, ne rrugen Besim Fagu, ne Tirane (TRS-119-24S)

Truall per shitje prane shkolles Tirana Jone, ne rrugen Besim Fagu, ne Tirane (TRS-119-24S)

Truall per shitje prane shkolles Tirana Jone, ne rrugen Besim Fagu, ne Tirane. Siperfaqja totale e truallit eshte 499.5 m2. Pozicionohet 50 m2 larg rruges kryesore me infrastukture te rregullt. Toka ka statusin truall...

me shme

Toke per shitje ne Gjirin e Lalzit ne Durres (GLS-119-3L)

Toke per shitje ne Gjirin e Lalzit ne Durres (GLS-119-3L)

Toke per shitje shume prane plazhit San Pietro. Toka ka nje siperfaqe prej 4004 m2 dhe ndodhet vetem 800m nga bregu i detit. Ajo pozicionohet ne afersi te rruges kryesore dhe me mundesi shume te mira per ndertimin e nj...

me shme

Toke per shitje ne Gjirin e Lalzit ne Durres (GLS-119-2L)

Toke per shitje ne Gjirin e Lalzit ne Durres (GLS-119-2L)

Toke per shitje shume prane vijes bregdetare ne Gjirin e Lalzit. Ka nje siperfaqe prej 5600 m2 duke u pozicionuar vetem 1km larg bregut te detit.  Eshte e gjitha fushe dhe me permasa te rregullta drejtkendesh. Kj...

me shme

Toke per shitje ne zonen e Gjirit te Lalzit (GLS-119-1L)

Toke per shitje ne zonen e Gjirit te Lalzit (GLS-119-1L)

Toke per shitje shume prane vijes bregdetare ne Gjirin e Lalzit. Ofron siperfaqe totale prej 3200 m2, vetem 400m nga bregu i detit. Toka ka akses direkt ne rrugen kryesore dhe nje infrastukture te rregullt. Kjo prone ...

me shme

Toke per shitje ne zonen e Farkes se Vogel ne Tirane (TRS-1218-29S)

Toke per shitje ne zonen e Farkes se Vogel ne Tirane (TRS-1218-29S)

Toke per shitje ne zonen e Farkes se Vogel ne Tirane. Ndodhet afer liqenit te farkes te Rruga Diga e Liqenit, shume prane pedonales gjithashtu. Ofron siperfaqe totale prej 7000 m2 me statusin are. Eshte shume prane rr...

me shme

Toke dhe ndertese 2 kateshe ne shitje ne Komunen e Berzhites ne Tirane (TRS-1218-8E)

Toke dhe ndertese 2 kateshe ne shitje ne Komunen e Berzhites ne Tirane (TRS-1218-8E)

Toke dhe ndertese dy kateshe ne shitje ne fshatin Dobresh te Komunes Berzhite. Toka ka nje siperfaqe prej 2500 m2 dhe siperfaqja e ndertimit eshte 1260 m2. Godina perbehet nga nje kat nentoke dhe nje kat perdhe. Lartes...

me shme

Truall dhe shtepi ne shitje ne zonen e Tufines ne Tirane (TRS-1118-39E)

Truall dhe shtepi ne shitje ne zonen e Tufines ne Tirane (TRS-1118-39E)

Truall dhe shtepi ne shitje ne rrugen Myslym Keta ne zonen e Tufines ne Tirane. Trualli ka nje siperfaqe prej 600 m2 dhe shtepia ka nje siperfaqe prej 120 m2. Shtepia eshte nje kateshe dhe organizohet ne nje dhome nden...

me shme
Copyright REALESTATE.AL. All Rights Reserved.